Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Enige logica

Hij zei tegen Luc: “Je vrouw zegt niet eens goeiedag terug tegen mij”. Ik zeg tegen Luc: “Die zegt niet eens goeiedag tegen mij”. Luc zegt tegen mij: “Jawel, maar hij stond drie meter achter u”.Zij zegt tegen mij: “Gij kent mij zeker niet meer?” Ik zeg tegen haar: “Jawel, waarom?” Zij zegt: “Ik zeg goeiendag tegen U en ge loopt gewoon door”. Ik vraag: “Waar?” Zij zegt: “Ik kwam achter u naar binnen”.Als ik in de auto op de passagierszetel zit en er zitten medereizigers op de achterbank, dan moet ik zo goed als achterstevoren in die auto gaan zitten om mee te kunnen klappen.Ik vraag aan de audiologe: “Waarom hoor ik niet wat men achter mij vertelt?” De audiologe zegt tegen mij: “Dat is normaal omdat die microotjes van het hoorapparaat naar vóór gericht staan.”En dan vraag ik me af of daar soms de uitdrukking “achter je rug praten” vandaan komt.

pske van mske:

  De twee eersten hebben het me kwalijk genomen en ik ga me niet verantwoorden. Want als je een hond wil slaan vind je licht een stok.Previous

Waarom mensen plots niet meer praten

Next

Center Parcs Erperheide

14 Comments

 1. Dat is heel vervelend. En je kan er niks aan doen.

  • ms

   Er zijn er die zeggen: “Je hebt toch een hoorapparaat”, maar het zijn geen nieuwe oren hé. Het is een hulp bij het horen maar geen vervanger.

   En ik ben blij dat ik ze heb, maar het onbegrip is soms onbegrijpelijk.

 2. Jammer van dat onbegrip. Iemand die je een beetje kent weet sowieso dat je een hoorprobleem hebt.

  • ms

   Voor sommigen een goed excuus om me te negeren.

   Je mag je niet afzonderen, zeggen ze. Maar een ander doet het dan wel in jouw plaats.

 3. Ik herinner me dat van mijn moeder. Die had hetzelfde probleem met haar oorapparaten. Heel vervelend.

 4. Echt akelig als je zo slecht hoort van achteren. Dat houdt ook in dat je in het verkeer ook een probleem hebt toch?? Opletten hoor…..

 5. Mooi, die beer erbij. 🙂
  Ik weet wat je bedoelt. Soms zet ik het geluid wat harder, dat helpt maar dan hoor je teveel. Vermoeiend.

  • ms

   Dat was nog een grap, die beer in die auto krijgen. En de veiligheidsgordel kon helemaal niet. We hadden een kinderzitje nidig gehad. 🤔

   Luider zetten doe ik enkel bij mensen die echt stil praten. Anders versta ik het wel, maar niet achter mijn rug. 🫤🙂

 6. elsjeveth

  He wat lastig. Maar mensen die het beste met je voor hebben zullen dat zeker niet erg vinden en kunnen begrijpen. De andere zijn de moeite van het …. niet waard.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén