Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Center Parcs Erperheide

Wat is dat toch met dat park? De vorige keer ook al.

Toen hadden we twee midweeks geboekt: één in de Eifel en één in Erperheide. Toen hadden we ook -niet geboekt- de coronaperiode waardoor de twee midweeks een paar keer opschoven om uiteindelijk te resulteren in één midweek … in Erperheide.

De eerste dag, eerste kennismaking met het park, hadden we zoiets van “dit is het toch niet”, maar we gingen uiteindelijk, uiterst tevreden over ons verblijf, naar huis.

Toen we dus via Touring Wegenhulp een korting konden krijgen bij hun partner Center Parcs hebben we niet geaarzeld. En toen Luc opperde dat Erperheide toch wel prettig was geweest, was de beslissing snel genomen.

De eerste dag hadden we zoiets van “dit is het toch niet”, maar we kwamen uiteindelijk, uiterst tevreden over ons verblijf naar huis.

Previous

Enige logica

Next

AI is een beetje wachten

10 Comments

 1. Daar ben ik ook wel eens geweest op dat park Erperheide, we gingen wel met de kinderen en kleinkinderen , dan huurden we meerdere huisjes, zodat elk gezin toch zijn eigen stek had. Uitjes werden dan wel samen gedaan en in het zwemparadijs kwamen we ook samen.

 2. Daar zijn we geweest toen de kinderen nog klein waren. Leuke vakanties waren het.

 3. Tevreden, daar gaat het om.
  Eerst een paar uur wennen? Is het het anders dan bij andere parken?

  • ms

   Ik denk echt dat het dat “wennen” is.

   Het verschil met andere parken is de omgeving. Erperheide ligt in of tegen Bosland aan. Erg rustig dus. Wat natuurlijk ook zijn charmes heeft.

 4. Ik bewaar ook mooie herinneringen aan Center Parcs Erperheide. Toen mijn dochter klein was ben ik er een paar keer geweest, samen met mijn moeder en mijn zus met haar kinderen.

  • ms

   Toen mijn kinderen kind waren zijn we nooit naar zulk een park geweest. Het is pas tien jaar geleden dat we voor de eerste keer naar -toen nog Sunparks- De Haan gingen.

   Maar we hebben die parken altijd meer gezien als een handige uitvalsbasis met dat zwemmen als toemaatje.

 5. In de jaren dat dit nog Sporthuis Centrum parken heetten te zijn gingen we daar nog wel eens heen. Voor de kinderen een prima plek. Vooral de zwembaden trokken dan de aandacht. En de restaurants waar ‘friet’ met dit of dat natuurlijk zorgde voor veel trek… Later gingen we naar andere parken. Tot pakweg een jaar of tien geleden nog regelmatig gedaan. Maar dan in echte (vakantie)huizen met sauna en enorme baden, waarbij het zwembad dan nog zo’n beetje voor ons alleen was….Dat waren plezierige tochten. Vaak in de buurt van de Duitse grens, konden we daar mooi naar de Kerstmarkten of zo…

  • ms

   Wij doen het ook eigenlijk voor het verblijf, niet voor alles wat daar georganiseerd wordt. Dat is niks voor ons.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén