Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Help! We zijn omsingeld!

Ons mske is nogal neig tegen schieters. Zelfs zo erg dat ze het niet kon of kan hebben dat iemand een wapen, echt of niet echt, op haar richt. Vraag maar aan Zus en Zoneke. “Mik ergens anders op” zegt mske dan.

En wat krijgt ons mske nu gedurig bij het lezen van een bepaalde gazet? Aspe!

De eerste keer schrok ze nogal. Daarna vond ze het hatelijk. Nu? Ze schrikt niet meer maar ze vindt het toch maar een dingske dat ze liever niet ziet.

Previous

Het is niet de hoofdzaak maar het komt er bij

Next

Kerststal

5 Comments

 1. Bah Wapens ! Sta er ook afkerig tegenover. En weet je waar ik zo van schrok deze week ?Nee nee, niet alleen met dat geval van Naomi. Dat men in brussel halle vilvoorde dààr blijkbaar totàal anders over denkt ! ONgestraft nog wel : KLIK : http://www.clint.be/actua/binnenland/illegaal-wapenbezit-autodiefstal-en-bezit-vals-geld-ongestraft-bhv

  * Zucht zucht zucht ! * Ik kan soms toch niet meer volgen hoor … pffff …

  ps; ot: Was blij dat ze pruilde, dat wil zeggen dat het idd al wat beter met haar gaat ! OEF !!!

 2. Hè gets..is dat een soort van reclame of zo voor dat programma? kunnen ze daar in deze tijd van al die gekken die maar halve scholen ed neermaaien niet wat anders voor verzinnen? tsss…hoe haalt iemand het in z’n hoofd..zo’n reclame?

 3. ms

  Ja, dat is dus publiciteit voor het nieuwe Aspe-seizoen. En het beweegt bovendien. Dus het schot gaat àf! En daarna komt er een tekst. Iets in de trant van: de dader al kennen op voorhand” of zoiets.

  En het staat zo, zoals hierboven, alleen is die pagina natuurlijk iets groter en staat het minder geconcentreerd als hierboven.

 4. Belachelijk..en schandalig zoiets in een tijd als deze.

 5. Ik vraag me echt af hoe dat allemaal verder zal evolueren! Het is echt een vrijbrief geven aan bandieten.Schiet er maar op los ! Zo’n suggestieve reclame ,daar zijn altijd gekken die dat willen naapen. En wat Klaverke aanhaalt is ook al iets dat onbegrijpelijk is!!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén