Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het zwemabonnement

Vorig jaar kochten wij ons op 17 oktober een zwemabonnement voor een jaar. Door corona en zomervakanties raakte ons zwemritme verstoord. We gingen normaal twee maal per week maar door bovenvermelde gingen we langere periodes niet.

Allemaal niet erg, we gingen vaak genoeg om het rendabel te houden.

Nu kregen we half september de vraag om te hernieuwen, aan 75% van de totale som.

Wij deden het niet, want stel dat die jaarperiode dan nog eens ingekort wordt.

Maandag zouden we er terug mee begonnen, met dat zwemmen. Ik wou het wel eens navragen aan de kassa. En bovendien lijkt er wel een probleem met online verlengen. Maandag lukte het niet. Er stonden te veel auto’s op de parking.

We schoven het op naar vandaag. Vandaag kan niet. Luc moet weer papieren gaan tekenen bij de vriendelijke notaris.

Morgen dan maar, zeker? Als we vóór 17 oktober maar in dat bad geraken …

Previous

Eerste contact

Next

Dom voorval

16 Comments

 1. Voor 17 oktober moet toch lukken. 🙂

 2. Ik duim dat jullie in dat zwembad geraken. 🙂

 3. Goede morgen , ik zwem inmiddels al weer langer dan tien jaar, twee keer per week een uur. Het is de enige sport die ik leuk vind dus ik hoop het ook lang vol te houden. Op maandag en op vrijdag ben ik een uur in het water bezig. Het zwembad is wel een eind verderop en de zee dichtbij, maar die vind ik te koud om een uur in te zwemmen dus ik rij gewoon zomer en winter naar de stad waar het zwembad is. Ik koop altijd een 25 baden kaart, dat vind ik het makkelijkste ik weet niet eens of ze wel een jaarkaart hebben daar.

  • ms

   Wij gingen altijd twee keer per week tot het zwembad van Landen eigenlijk niet plezant meer was.

   Sedert Plopsa er is gingen we weer twee keer per week, maar in de vakanties is het er te druk.

   Inwoners van Landen en Hannut mogen wel vanaf 8u maar dat is in het baantjesbad

   Ik zwem dan wel graag en lang maar ik vind het vervelend dat ik telkens uit de weg moet voor rappere zwemmers.

 4. Aan 75%, da’s een sjieke regeling. Tenzij er nog ergens addertjes onder het gras zitten natuurlijk …

  • ms

   Volgens mij is dat een onnodig bericht, want toen wij ons abonnement kochten, stond er al bij dat verlengingen aan 75% waren.

   Ik denk dus dat dit gewoon een herinnering met een strikske rond is.

 5. Het zal toch niet eeuwig duren? 🤔

  • ms

   Dat vooruit moeten schuiven? Hopelijk niet. Morgen gaan we!

   En van maandagen en donderdagen moeten ze afblijven! Punt!

 6. Geniet van baantjes trekken morgen!

 7. elsjeveth

  Plons, voor 17 oktober moet dat zeker gaan lukken! Ik mag / kan helaas voorlopig niet zwemmen door de operatie, een snee van 20 cm als een soort handtasflap 🙂 die moet eerst herstellen . Hopelijk in het nieuwe jaar weer spartelen spetteren.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén