Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Denkbeeldig

Denkbeeldige Reporter (DR) interviewt -niet zo denkbeeldige- ms:

DR: kan je me vertellen wie je favoriete wielrenner is?

ms: Lotte Kopecky.

DR: Euhm … ja … ik dacht  eigenlijk euhm … bij de mannen.

ms: Alle Belgen en halve Belgen behalve M.V.G.1

En de realiteit:

Mocht om één of andere reden iemand zich afvragen waarom, wel ik zag de kopstoot en ook de elleboog en was dus niet verwonderd over de sancties.

En ja, ik zag ook het interview achteraf2.

Ik ben er absoluut zeker van dat ik niet zat te slapen en zeker niet naar één of andere mooie dame in het publiek zat te kijken … naar een man ook niet trouwens.

____________________
1 De naam is bekend bij de redactie.
2 Sporza – url: https://sporza.be/nl/2024/07/13/maxim-van-gils-wijst-amaury-capiot-als-hoofdschuldige-aan-boete-en-straf-zijn-redelijk-overdreven~1720867000182/

Previous

Een ferm plezant dagske

Next

Hij stopte niet

7 Comments

  1. Die sprint heb ik niet gezien en dus het incident ook niet. Maar dat blonde engelenhoofdje! Hoe kan iemand nu aan zijn onschuld twijfelen? Achter de grote spiegelbril zetelen goudeerlijke maar nu onbegrepen en bedroefde ogen. En de tour duurt nog een week! Arme arme jongen! 😎 🙂

    • ms

      Zag je ook dat mondje waar zoveel gemeens uit kwam?

      De sprint ging als volgt: Amaury Capiot brengt Arnaud Demare naar voor en op het moment dat die laatste aanzet, gaat Amaury Capiot opzij, zoals de loods altijd doet. Hij kiest links omdat rechts al de anderen komen aangestormd.

      Maar dan beslist M.V.G. dat hij tussen de dranghekken en Amaury Capiot door wil, met Arnaud De Lie in zijn kielzog.

      Nu vindt hij dat Amaury Capiot dat niet had moeten doen. Wat moest die dan wél doen? Opstijgen?

      José De Cauwer zag wat ik zag en de jury besliste.

      Ondertussen zijn er meerdere die daar hun mening over geven.

      Dat de ploeg achter hun renner blijft staan is wel in hun voordeel, maar achter de draperies zouden ze die toch wel eens één en ander mogen bij brengen.

  2. Ik keek tot dusverre nog niet naar de Tour, het EK trok mijn aandacht. Maar ik kijk ook niet (meer)graag naar de Tour omdat ik wegen zie die naar mijn idee levensgevaarlijk zijn voor wielrenners op snelheid, en steeds het idee heb dat er meer valpartijen zijn dan ooit. Maar komt ook omdat ik zelf geen echte wielrenner ben…

  3. De toer is weer spannend daar de belgen van zich laten horen. Of het er harder aan toe gaat dan vroeger ? Ik denk het wel hoor.

    • ms

      Het gaat in elk geval sneller met lichter materiaal. Maa de pers zit overal korter met hun neus op ook. Als er ene in zijn neus peutert hebben ze’t gezien.

  4. Heb ik niet gezien want ik kijk er nooit naar. Niets gemist 🙂

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén