Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Fotogalerij in de Gaanderij

Het was wat aan de late kant. Maar Luc vond nog een tentoonstelling in Oostende, namelijk: Jürgen Vanhoof. Van beeldpoëet tot lichtfluisteraar1+2. En die liep tot 9 januari in de Nieuwe Gaanderijen, net op de dag dat wij gereserveerd hadden bij Mu.ZEE.

Het was er wat aan te zien. De tenten die er stonden -voor waarschijnlijk de nieuwjaarsduik- waren aan de afbraak toe en de Gaanderijen waren leeg op de foto’s en een hoop stoelen, die er waren samen getroept, na.

Valt er iets over te zeggen? Behalve dat het jammer was dat we ze niet in volle glorie hadden gezien? Er speciaal naartoe rijden zou ik ook niet doen, maar als je er toch was … het was zeker geen verloren tijd.

Meer nog, ik ga die Nieuwe Gaanderijen wat in het oog houden, want daar kan je zes keer per jaar een foto-expo bekijken. Je weet maar nooit, in combinatie met …


____________________
1 Jürgen Vanhoof
2 Oostende
3 Oostende – Foto-Expo’s

Previous

Putteke winter

Next

Het sterretje

10 Comments

 1. Worden de gaanderijen gerenoveerd of komen er ook nieuwe gaanderijen bij?
  Ik vond de gaanderij altijd het mooiste van Oostende.

  • ms

   Daar werd/wordt niet aan gewerkt volgens mij. De tentjes en stoelen werden weggehaald. Op het plein stonden ook tentjes, dus we veronderstelden dat die van de nieuwjaarsduik waren.

   Maar verder was er niks gaande.

 2. Tegenvallertje, toch redelijk tevreden. 🙂

 3. Vaak hele mooie werken in de Nieuwe Gaanderijen. Toen wij er van de zomer waren was er een tentoonstelling van Joseph Willaert. Heel apart.

 4. elsjeveth

  Iets om te onthouden mochten we ooit in Oostende geraken

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén