Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het sterretje dat uit de hemel viel

Op een koude maandag vertrekken we, zoals gezegd, naar onze driedaagse vakantiebestemming. We vertrekken niet zo vroeg als anders, over de gekende obstakels had ik het al, de Ring rond Brussel was zo goed als leeg en we schoten goed op.

Bijna ter hoogte van Jabbeke vliegt er iets op de ruit, we horen een rare tik en we zien -met heel veel moeite dat wel- een miniatuursterretje.

En wanneer gebeurt dat? Als je geen internet in het huisje hebt. Dus heb ik in de auto op de telefoon de verzekeringsmakelaar ge-e-maild, die me tijdens het eten opbelde en zei dat er geen probleem was, dat het inbegrepen zat in onze verzekeringspolis en dat die dat onderling met de hersteller zou regelen.

Ik wou ook per e-mail een afspraak maken bij Carglass maar op die telefoon kon ik dus niet meer dan één pagina per keer bekijken. We zijn dan maar naar het Carglass center gereden voor die afspraak en we konden er ’s anderendaags terecht.

De auto kreeg wel een pleister voor het pijntje.

De volgende dag, na Jürgen Vanhoof, Rose, rose, rose à mes yeux en Ensor aan het station reden we netjes op tijd bij Carglass binnen en een halfuurtje later was het euvel verholpen.

En eigenlijk is daarmee alles verteld.

(Lees verder onder de foto’s)

Als je het even overdenkt moet het toch veel voorkomen als je ziet hoe vaak de Carglass-spot op TV voorbij komt.

Previous

Fotogalerij in de Gaanderij

Next

Dubbel verdiend

12 Comments

 1. Goed geregeld dus. Smelten ze zo’n gaatje dicht met plastic?

  • ms

   Of een soort hars? In elk geval ging het vlot en snel. Geen poespas.. Enkel de gegevens van de boorddocumenten invoeren in hun computer. Klaar.

 2. Ideaal! Alleen voor zo’n klein dingetje zou je je al verzekeren.

 3. Carglass is niet weg te krijgen van de televisie. Goed dat ze het vlug konden herstellen.

 4. Carglass heeft bij mij ook een sterretje in de ruit verholpen, zodat het niet verder gaat en er een scheur ontstaat waardoor je een nieuwe ruit moet hebben. Ik kon gelijk komen , nou ja ik was onderweg en ben er binnen gereden, maar ze hebben me ook gelijk geholpen.

  • ms

   Toen wij die afspraak gingen maken waren ze wel volzet.

   Maar de daaropvolgende dag zouden we er toch in de buurt zijn. Dus kwam dat wel goed uit.

 5. Ik heb dit jaren geleden ook eens voorgehad door een opspattend steentje of zo. Het lijkt me inderdaad vaak voor te komen.
  Ik reed tegen een paaltje op de parking bij de supermarkt. We zijn er ook mee bezig… maar voorlopig is er nog geen tijd – wachttijd minstens vijf weken.

 6. elsjeveth

  Wij hebben het eens voorgehad tijdens een verblijf in Spanje. Zo gepiept en je ziet er niets meer van. Handig

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén